tisdag 14 augusti 2012

Malin Berghagen: Yoga med Malin

Yoga är enkel träning för kropp och själ, men kan samtidigt vara så mycket mer. Malin Berghagen, en av Sveriges populäraste inspiratörer inom området hälsa och medveten livsstil och med mångårig erfarenhet av yoga, släpper nu en efterlängtad bok om hur vi med yogans hjälp kan vårda både kropp och själ.

Malin berättar på ett nära och personligt sätt om sitt möte med yogan och hur den kom att bli en självklar del i hennes vardag. Efter år av dåligt självförtroende finner hon i yogan ett stöd att gå vidare och utvecklas som människa. Att våga ställa frågan: Vem är jag? Lever jag egentligen det liv jag vill leva?

Boken är både Malins livshistoria och en praktisk guide där hennes passion för yoga når ut på ett nära och inspirerande sätt. Vi får tips på kost och träning samt råd om hur vi kan hantera de tankar och känslor som yogan gör oss medveten om. Det är en bok för alla som är nyfikna på yoga och vill veta mer - men även för den mer erfarna yogautövaren.


Alex blev lycklig när Malin Berghagens Yogabok dök upp i inleveransen! Ännu lyckligare blir han om Malin dyker upp som gäst på Bokens Afton i höst. Vi får väl se hur det går.

Recensioner och länkar
Kommer inom kort

Vill du beställa eller reservera ett exemplar av boken kan du klicka här så kommer du till vår hemsida.

Lennart Bergström
Bokhandlarn

Inga kommentarer: