måndag 18 maj 2015

Sanna Juhlin, En rytande syster rymmer

Anton och Kim har en storasyster som är tonåring. Ibland blir hon så arg att det blir som rena djungelriket därhemma. Hon morrar som en hyena, stampar som en elefant och har vassa klor som en tiger. Anna blir galen på pappa som bestämmer när hon ska äta och städa sitt rum, eller på störiga småsyskon. En dag bestämmer sig Anna för att rymma sin väg. Men vart tar hon vägen? Finns hon i köpcentret? På en båt på väg till Ryssland? Eller har hon blivit uppäten av en björn i skogen? För familjen börjar letandet efter Anna... En rolig och charmig berättelse om fantasi, starka känslor och syskonkärlek.

Sanna Juhlin är född 1970 och har sina rötter i Söråker, där hon idag lever tillsammans med make och två barn. Hon skriver för både barn och vuxna, och recenserar även barn- och ungdomsböcker på sidan Barnboksprat. Under 2015 släpper hon ytterligare två barnböcker.

Träffa Sanna Juhlin i butiken lördag 23 maj, kl 12-14, då hon släpper sina två senaste barnböcker, En rytande syster rymmer och Vampyrjägaren.

Inga kommentarer: