måndag 11 januari 2016

Ulrika Davidsson, ABnollmetoden

Ät rätt efter din blodgrupp – bli friskare, slankare och må bättre!

Ulrika Davidsson har under flera år fördjupat sig i forskningen kring blodgruppsanpassad mat: Livsmedel vi äter innehåller lektiner, en typ av proteiner som kan binda sig till specifika kolhydrater och blodgruppsmolekyler. Enligt denna teori avgör vår blodgrupp vilka lektiner kroppen tolererar, alternativt vilka skadliga konsekvenser maten får i vårt blodomlopp. Och den blodgrupp du tillhör speglar din inre kemi och bestämmer på vilket sätt du tar upp näringen ur maten, hur din kropp hanterar stress och inte minst vad du bör äta för att må bra och behålla hälsan.

Ulrika har själv praktiserat denna metod samt haft stor användning av den i sitt arbete som kostrådgivare. Hon baserar sin bok på sin egen fleråriga erfarenhet och på sitt arbete med att inspirera klienter att pröva en kostplan som skräddarsys för dem efter deras blodgrupp.

Boken är fylld med recept, tips och råd och enkla kostplaner så att du snabbt kan komma i gång. Lättare än så här blir det inte!

Ur innehållet:
- Ulrikas egen intressanta historia om ABnoll-metoden
- Erfarenheter av ABnoll-metoden – fascinerande framgångshistorier
- Så här gör du – information om hur du snabbt och enkelt kommer i gång
- Ett fullmatat kapitel för varje blodgrupp (A, B, AB och 0) med guider till vad man ska äta, vad man ska undvika och vilka råvaror som är neutrala
- Så här gör du: 2-veckorsprogram för varje blodgrupp med tydliga och inspirerande kostplaner för frukost, lunch, middag och mellanmål.

Inga kommentarer: